Bc. Adéla Pišlová

ade.jpg Jmenuji se Adéla Pišlová (Bc.), bydlím v Malém Březně. Jsem maminka dvou nezbedných holčiček, a proto se zajímám o to, jak zpestřit dětem volnočasové vyžití u nás v obci.

Vystudovala jsem obor Pedagogika volného času na UJEP v Ústí nad Labem, dále jsem v roce 2016 maturovala na SPGŠ Litoměřice, obor předškolní pedagogika. Dlouhou dobu jsem působila jako vedoucí mládeže u místního sboru hasičů. Dále jsem byla externistkou v DDM Ústí nad Labem, kde jsem vedla kroužek keramiky a příměstské tábory. V současné době pracuji sedmým rokem jako učitelka v mateřské škole v Ústí nad Labem. Od ledna 2023 jsem také obecní kronikářkou.

S naším spolkem NAPLNO jsme uspořádaly již několik akcí a vymyslely jsme pár aktivit na zahnání nudy, které byly rozmístěny na cyklostezce. Budeme se snažit vymyslet a zrealizovat různé možnosti využití veřejného prostoru nejen pro naše děti, ale i pro všechny občany v Malém Březně a v Leštině. Chceme, aby nejen děti, ale i dospělí trávili více času venku a spolu, proto se budeme snažit udělat v našich obcích trochu „živo“ a vytáhnout je alespoň na zajímavou tematickou procházku v okolí nebo na různá setkání sousedů.